SteenGoed Benutten

Samen transformeren

Als geen ander weet jij wat anders, beter kan in de omgeving waar je woont, werkt en er op uit gaat in Gelderland. Inspireer anderen met jouw aanpak in jouw gebied. Of stel je vraag. Je kunt eenvoudig meedoen door je eerst te registreren en jouw profiel aan te maken. Registreren kan hier. Met een profiel kun je inloggen.

Pin je gebied

 

Stel je vraag of deel je idee en klik op de blauwe knop '+ Toevoegen'.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":true},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"134262"},"layout":{"showDescription":true,"showAuthor":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"}}

+ Toevoegen

Ken jij een plek in de buurt waarvan je telkens als je het ziet, denkt: 'Dit kan toch niet. Hier moet echt iets veranderen!' Op deze kaart heb je de mogelijkheid om het gebied of de plek waar jij verandering zou willen, te markeren. Heb je een idee of een droom voor een gebied?  Wat zou jij hier zelf aan kunnen doen? Schrijf ook op wie en wat je nog meer nodig hebt om jouw idee of droom tot uitvoering te laten komen.

Hoe pin je jouw gebied? Je moet ingelogd zijn om jouw gebied te kunnen toevoegen. Daarna kun je aan de slag door op de groene knop '+ Toevoegen' te klikken.