Goed wonen in Gaaf Gelderland

ProfielfotoFea von der Heide 28-06-2018 1773 keer bekeken 0 reacties

Samen met Gelderse partners, zoals inwoners, ondernemers en kennisinstellingen, heeft de provincie de Omgevingsvisie Gaaf Gelderland ontwikkeld. Om Gelderland voor mensen en bedrijven aantrekkelijk te houden, is de kwaliteit van de leefomgeving van groot belang. Goed bereikbare voorzieningen, aansprekende evenementen, inspirerende culturele voorzieningen, een mooie natuur; het is allemaal van belang. Ook goed wonen hoort daarbij. Ben je benieuwd hoe goed wonen bijdraagt aan een Gaaf Gelderland? Kijk dan hier: 7. Woon- en leefomgeving.

Het ontwerp van de Omgevingsvisie Gaaf Gelderland ligt van 14 juni tot en met 9 augustus 2018 ter inzage in het provinciehuis. Reageren op de plannen kan tussen 14 juni en 9 augustus, online en op het provinciehuis waar het stuk ter inzage ligt. En op 2 juli en 2 augustus 2018 zijn er inloopbijeenkomsten in het Huis der Provincie in Arnhem. Van 19.00 tot 21.00 uur kan iedereen terecht voor informatie of het indienen van een zienswijze.

Meer informatie:
Omgevingsvisie Gaaf Gelderland
K
oers Ruimte voor goed wonen
 

 

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...