Coach SGB Challenge

Coach jij het winnende idee naar de uitvoering toe?

 

Wij zoeken jou. Tenminste, als jij de coach bent die van een idee werkelijkheid kan maken. Samen met de initiatiefnemer(s), de eigenaar en alle andere betrokken partijen natuurlijk. 

Met de SteenGoed Challenge willen wij samen leven in leegstand brengen. Op de drie gekozen spotlight locaties dagen wij Gelderland uit om met goede ideeën te komen. De beste ideeën worden uitgevoerd. Hier kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Voor de drie locaties zoeken we voor de periode juli 2018 tot maart 2019 drie verschillende coaches; immers iedere locatie, eigenaar en initiatiefnemer heeft andere behoeftes. We zoeken coaches die breed inzetbaar zijn en kunnen inspringen daar waar vraag naar is. Netwerkers die snel kunnen schakelen, de lokale kracht kunnen aanzwengelen en deskundigheid invliegen waar nodig. Maar vooral een coach die een idee naar uitvoering kan brengen.

Zie hieronder wie we nodig hebben voor welke locatie:

Profiel Juvenaat

Profiel Eendracht

Profiel Fliegerhorst

Geïnteresseerd? Stuur vóór 21 mei een mail met je CV en motivatie (max 1 A4) naar steengoedchallenge@gelderland.nl. In de week van 22 mei kiezen we drie partijen per locatie die een offerte mogen uitbrengen.  Op 14 of 15 juni volgt een presentatie aan onder andere de eigenaren van de drie locaties. Op 20 juni maken we de drie coaches bekend.