Alvast bv, leegstandsbeheerder voor al uw vastgoed.

Suzan van de Bilt 05-10-2018
0 reacties

Op het SteenGoed Transformatieplein krijgen eigenaren van leegstaande gebouwen en ondernemers met ideeën, toepassingen en diensten de kans om met elkaar in contact te komen.

Eigenaren van leegstaand vastgoed lopen leegstandsrisico's zoals vandalisme, kraak, bevriezing van installaties, verpaupering, illegaal gebruik en schade door lekkages. Dankzij de dienstverlening van Alvast worden deze leegstandsrisico's beheersbaar.

Eigenaren van leegstaand vastgoed lopen leegstandrisico’s zoals vandalisme, kraak, bevriezing van installaties, verpaupering, illegaal gebruik en schade door lekkages. Dankzij de dienstverlening van  Alvast worden deze leegstandrisico’s beheersbaar. Alvast ontzorgt vastgoedeigenaren door leegstandbeheer en tijdelijke verhuur toe te passen vanaf het moment dat leegstand zich voordoet tot aan de overdracht bij verkoop, verhuur of start van sloop of renovatie.

Alvast past leegstandbeheer en tijdelijke verhuur toe op allerlei soorten vastgoed. Zo zorgt Alvast voor kwalitatieve invullingen van winkelruimtes, kantoorpanden, woonbestemmingen, zorgvastgoed en maatschappelijk vastgoed, als kerken en scholen.

De diensten van Alvast voor leegstandbeheer en tijdelijke verhuur zijn een gratis service voor eigenaren. Het beheer is kostendekkend, zodat een eigenaar geen extra kosten maakt voor bijvoorbeeld, energie. In het geval van tijdelijke verhuur ontvangt de eigenaar een maandelijks bedrag aan huurinkomsten.
Is het object niet bewoonbaar en ook niet geschikt als bedrijfsruimte? Dan zorgt Alvast voor gepaste bewaking om leegstandrisico’s te voorkomen.

Met vriendelijke groet,

Suzan van de Bilt
Accountmanager regio Noordoost

Alvast regio Noord-Oost
Hertogstraat 2-1
6828 ET Arnhem

Tel: 026-3704546

Suzan@alvast.nl
www.alvast.nl

 

Afbeeldingen

Produkten en diensten

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.