EVS Gebouwbeheer; voor een menselijke samenleving

ProfielfotoGerrit Vink 06-11-2018
0 reacties

Op het SteenGoed Transformatieplein krijgen eigenaren van leegstaande gebouwen en ondernemers met ideeën, toepassingen en diensten de kans om met elkaar in contact te komen.

Maatschappelijk verantwoorde projecten in het beheer en de ontwikkeling van panden en de ontwikkeling van gronden tot Voedselbossen

EVS Gebouwbeheer www.evsgebouwbeheer.nl sedert 2013 actief in het beheer en de ontwikkeling van panden en gronden specifiek voor initiatieven met maatschappelijke meerwaarde. Wij zijn daarbij specialist in de ontwikkeling van voedselbossen en bijzondere natuurwaarden. 

Wij nodigen partijen uit maatschappelijke meerwaarde in de bedrijfsvoering centraal te stellen en het ruimte geven en mee mogelijk maken van onze initiatieven gericht op een duurzame en gezonde samenleving.  Wij geven een speciaal keurmerk uit voor bedrijven die onze doelen onderschrijven en helpen uitvoeren.  www.ecovrede.nl  voor meer informatie. Wij nodigen u uit een afspraak met ons te maken. Wij zijn op zoek naar grotere locaties, panden en gronden.

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

Bestand

Produkten en diensten

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.