Transformatieplein

Door leegstand in Gelderland aan te pakken, blijven steden, dorpen en wijken leefbaar en aantrekkelijk. Op het SteenGoed Transformatieplein krijgen eigenaren van leegstaande gebouwen en ondernemers met ideeën, toepassingen en diensten de kans om met elkaar in contact te komen. Niet alleen online, maar ook ‘live’: tijdens speeddates, transformatiecafés en open dagen kunnen gebouweigenaren en ontwikkelaars van ondernemingsplannen elkaar ontmoeten om te kijken hoe ze met elkaar weer leven kunnen brengen in het pand. Ook het algemene publiek kan meedenken door ideeën of locaties aan te melden. 

Hoe werkt het SteenGoed Transformatieplein?

Bij locaties kunnen eigenaren, omwonenden, gemeenten leegstaande gebouwen in Gelderland aanmelden. Is er een locatie die perfect past bij jouw idee? Meld jouw idee dan aan bij deze locatie. Ook wanneer jouw idee de reeds aangemelde ideeën kan verrijken.
Top idee maar geen passende locatie op het Transformatieplein? Of past jouw idee overal eigenlijk wel? Meld je idee dan aan via de algemene aanmeldknop hieronder. Ook aangemelde ideeën kun jij verder brengen door mee te denken.

 

 

Locaties

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"6","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"165318"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showDate":true,"showImages":true,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Locatie toevoegen

Ideeën/toepassingen/diensten

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"6","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"164147"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showDate":true,"showImages":true,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Idee toevoegen